Ons bedrijf

Graag stellen wij ons voor:

Graag stellen wij ons voor;

Holzhaus Totaal Techniek is een gerenommeerd bedrijf voor al uw; Loodgieters – centrale verwarming – Dak – Gevelbekledingen, totaal-renovaties, aan/uit of bouwwerkzaamheden, en sanitair. Al vanaf 1991 een begrip.
In zowel de bouwwereld als bij beleggers, makelaars, hotels , particulieren en voor medische aanpassingen t.b.v. mindervalide.
Maar ook voor een enkel buiten kraantje kunt U bij ons terecht.
Wij staan tot een ieders beschikking en zoeken graag samen naar het beste resultaat.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van het ontstoppen van uw gootsteen, tot het renoveren van uw woning en/of pand.
Wij hebben alle disciplines in huis om uw wensen waar te maken.
Denk hierbij aan het renoveren van uw badkamer, het plaatsen van een nieuwe keukenkraan of misschien wel een geheel dak dat aan vervanging toe is.

Graag kijken wij samen met u naar de verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld; het opnieuw indelen van een ruimte, of het zelf opwekken van duurzame energie.

Ons personeel werkt al jaren bij ons en in 2008 – 2009 – 2010 hebben wij, na jaren samen gewerkt te hebben, 5 medewerkers met hun welverdiende pensioen mogen sturen. Prachtig toch! Trouw, vakmanschap en plezier in je werk, dat staat voor kwaliteit.

Ook de jongere garde is nu alweer jaren in dienst waardoor we een dynamisch bedrijf zijn wat voor meedenken, kwaliteit en flexibiliteit staat. Van nok tot kelder.

Door de korte lijnen onder elkaar, lopen de werken gecontroleerd. Mochten er in het werk veranderingen plaats vinden, dan is dit direct bespreekbaar. Zo weet een ieder waar hij of zij aan toe is om onduidelijkheden te voorkomen.

Graag gaan wij samen meteen de gang, en zult u zich bij ons als in een warm bad voelen, met een waterdicht dak boven uw hoofd.
Wij van Holzhaus staan ervoor om u te ontzorgen tijdens de werkzaamheden.

Holzhaustt Marcel Levi Team